Harjoitukset

Rataharjoitukset pyritään järjestämään keväästä, heti kun rata on juostavassa kunnossa, syksyyn. Harjoitukset järjestetään keskiviikkoisin noin kello 18:30 alkaen. Aloitusaika voi kuitenkin siirtyä, mikäli rataa ei ole saatu kuntoon siihen mennessä. Ennen harjoitusta tarvittaessa kastellaan ja lanataan rata ja myös lähtökopit on laitettava kuntoon. Radan kunnostukseen saa osallistua kaikki ja tarvittaessa tehtävään opastetaan.

Ilmoittautuminen harjoituksiin

Harjoituksiin ilmoittaudutaan täyttämällä oman koiran nimi TSGK:n kontin ovessa olevaan listaan ja suorittamalla harjoitusmaksu 2 euroa TSGK jäseneltä, muilta 4 euroa. Harjoituksissa ei yleensä ole rahastajaa vaan maksetaan suorittamalla maksu astiaan. Harjoitusten alkamisen lähellä lista siirretään ajanottokoppiin, samoin kuin vaihtokassa. Ilmoittautuminen voidaan hoitaa sinne jälkikäteen. Harjoitukset ovat avoimet kaikille koiraroduille.

Toimintatavat harjoituksissa

Että harjoitukset voidaan järjestää on oltava vieheenvetäjä ja lähettäjä. Muita toimihenkilöitä tarvitaan ajanottoon, kuulutukseen ja vieheenvetäjän avustajaksi. Mikäli olet halukas opettelemaan jotain näistä toimintatavoista tule rohkeasti juttelemaan työntekijöille. Mikään työ ei ole liian haastavaa tai vaativaa etteikö sitä pystyisi opettelemaan.

Harjoitusten peruuttaminen

Mikäli harjoitukset joudutaan peruuttamaan, niin siitä tiedotetaan ensisijaisesti TSGK:n Facebook ryhmässä.